بازدید نمایندۀ مجلس، شهردار و اعضای شورای شهر نیشابور از پروژه های ارتباطی ایرانسل در این شهر
به گزارش تور کانادا، نمایندۀ مجلس، شهردار و اعضای شورای شهر نیشابور، با بازدید از عملیات اجرایی پروژۀ فیبرنوری ایرانسل در نیشابور، در جریان فرایند پیشرفت این پروژه قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، ظهر شنبه 5 شهریورماه 1401، همزمان با هفته دولت، احسان ارکانی نمایندۀ مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی، سیدحسن میرفانی شهردار نیشابور، داوود کمیلی پور رئیس و محمدکاظم صادقی نایب رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور، به همراه تنی چند از مدیران محلی و اصحاب رسانه، از پروژه های ارتباطی ایرانسل در این شهر بازدید کردند و از نزدیک در جریان فرایند پیشرفت این پروژه ها قرار گرفتند.
عملیات اجرایی شبکۀ فیبرنوری شهری نیشابور که با مشارکت ایرانسل و شهرداری این شهر، در مجموع با 31 کیلومتر طول و 200 میلیارد ریال اعتبار، از 10 تیرماه 1401 شروع شد، هم اکنون 6 کیلومتر پیشرفت داشته است. بعلاوه به منظور پیشرفت توسعهٔ ارتباطی ایرانسل در نیشابور از مجموع 7 سایت ارتباطی در حال تأسیس، دو سایت ارتباطی طی ماه جاری به مرحله راه اندازی خواهند رسید.
در این مراسم، احسان ارکانی نمایندۀ مردم نیشابور در مجلس، ضمن تشکر از کوشش های ایرانسل در جهت افزایش پوشش اینترنت پرسرعت همراه برای مردم این شهر، آمادگی و مساعدت مجلس در جهت تامین زیرساخت ها و ظرفیت های ارتباطی به وسیلۀ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را اعلام نمود.
بعلاوه در این بازدید، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر نیشابور از توجه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل به توسعه زیرساخت های شهر و شهرداری هوشمند، تشکر و قدردانی کردند. سید حسن میرفانی شهردار نیشابور با اعلام قول مساعد شهرداری برای تخصیص اماکن شهری در جهت احداث سایت های ارتباطی تلفن همراه، از توسعۀ همکاری های ایرانسل و شهرداری نیشابور استقبال کرد. بعلاوه در این مراسم داوود کمیلی پور رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور، با اعلام استقبال از سرمایه گذاری ایرانسل در تأمین زیرساخت های ارتباطی این شهر، از آمادگی شهرداری برای انعقاد تفاهم نامه های مشترک اطلاع داد.
احداث شبکۀ فیبرنوری، یکی از مهمترین زیرساخت ها برای توسعۀ فناوری های نوین ارتباطی، از جمله خدمات شهر هوشمند است. هوشمندسازی خدمات شهری، یکی از الزامات زندگی امروز، در مدیریت منابع و انرژی و ارائۀ خدمات شهری نوین است. به کارگیری راهکارهای شهر هوشمند، نقش مؤثری در جلوگیری از مخاطرات ناشی از تخریب محیط زیست و تغییرات آب وهوایی دارد و یکی از مشوق های اصلی جامعۀ جهانی برای هوشمندسازی دستگاه ها و تجهیزات بر مبنای اینترنت اشیا بوده و انگیزه دولت ها برای حرکت به سمت شهرهای هوشمند را دوچندان نموده است.
راهکارهای مبتنی بر اینترنت اشیا، همانند پایش آب، هوا و خاک منطقه ها شهری و کنترل اندازه آلاینده های شهری و صنعتی یاری شایانی به پاکسازی محیط زیست خواهند کرد. در این زمینه، شهرهای هوشمند توانسته اند تا 20 درصد از فراوری گازهای گلخانه ای خود بکاهند.
مسائل حمل و نقل و ترافیک شهری نیز از دیگر دغدغه های پیش آمده بر اثر افزایش جمعیت شهرهاست که با مدیریت هوشمند حمل و نقل و ترافیک در شهرهای هوشمند مورد توجه قرار گرفته است. استخراج الگوهای ترافیکی، تشخیص لحظه ای حوادث و تصادفات، پیش بینی تغییرات الگوی ترافیکی و… همگی از کارنمودهای این سامانه محسوب می شوند.
در همین رابطه، ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، تا به امروز توانسته است پروژه های متعدد مرتبط با فیبرنوری و توسعۀ خدمات شهر هوشمند را در شهرهایی از جمله تهران، مشهد، شیراز، اهواز، اراک، ارومیه، بندرعباس، کرج، سنندج، قزوین، خرم آباد، زنجان، اردبیل، ساری، بوشهر، انزلی، آمل، بابل، دزفول، اندیمشک، آبادان، خرمشهر، بستان آباد، ماهشهر، اندیشه، مشکین دشت، برازجان، صدرا و اسلامشهر، طراحی و اجرا کند.
منبع: فوت و فن