گپ زدن در کنار فنجانی چای زندگی بخش
به گزارش تور کانادا، به گزارش خبرنگاران ، رمان فریاد بر سر باران، نوشته لیندا هانت و ترجمه شوکا کریمی از سوی انتشارات پیدایش منتشر شده است.
فریاد بر سر باران کتابی برای نوجوانان است؛ اما از آن دست کتاب هایی است که دوران گذار از دنیا کودک به دنیای بزرگسالان را توصیف می نماید. از آنجا که هر آدم بزرگسالی این دوران را تجربه نموده است می توان گفت؛ که داستان چون آینه ای است که هر شخص بالغی دوران خاصی از زندگی خود را در آن می بیند. بنابراین هم فلسفه در آن هست هم به راحتی می گردد با شخصیت اصلی همذات پنداری کرد و خود را در روزگارِ کشف هویت، بلوغ و سردرگمی تصور کرد. روزگارِ پرسش هر روزه من کیستم!
داستان درباره دلسی دختر نوجوانی است که فصل تابستان به سختی می گذارند و با تغییر اساسی در شکل زندگیش روبه روست. او همراه با این فصل بلوغ را از سرمی گذراند و فصل جدیدی از زندگیش را شروع می نماید.
دلسی با پای برهنه همه جا می رود... فراز و نشیب زمین را لمس می نماید. گاهی پاهایش زخم می شوند؛ اما او همچنان به راهش ادامه می دهد. در طی داستان به سوال های اساسی زندگی اش پاسخ می دهد. آیا خانواده باید همان تعریف کلاسیک و قدیمی از خانواده باشد؟ آیا برای داشتن خانواده الزامی بر وجود پدر و مادر هست؟ معنای دوستی چیست و دوست واقعی چه کسی است؟ و در نهایت خوشبختی دقیقا به چه موقعیتی معنی می گردد. جالب است که او از منظری نو به پاسخ این پرسش ها می رسد.
دلسی عاشق پیگیری تغییرات آب و هواست، اگرچه به نظر می رسد تازگی ها زندگی اش دچار طوفان شده است. او همواره با مادربزرگش زندگی می نموده ولی کم کم حسرت داشتن خانواده عادی در دلش زنده می گردد. حسرت داشتن پدر و مادر... چیزهای بد دیگری هم هست و دردناک ترینشان دوست صمیمی اش است که انگار زودتر از او بزرگ شده. دلسی دوست جدیدی به نام رونان پیدا می نماید که هر دو به تدریج تفاوت غم و خشم، شکسته بودن و کامل بودن و تفاوت رها شدگی و دوست داشته شدن را یاد می گیرند و از همه مهم تر اینکه در کنار هم از پس هر طوفانی بر می آیند.
نگاهم از روی چهره همسایه ها می گذرد و فکر می کنم که تابستان سال جاری هر کدام شان به طریقی کمکم نموده اند و به چیزی پی میبرم که در واقع همواره می دانستمش: اینکه خانواده فقط ارتباط خونی و نام فامیل مشترک نیست، بلکه از آدم هایی که دوستت دارند ساخته می گردد، آدم هایی که نگرانت می شوند و پشتیبانی ات می نمایند، آدم هایی که با یک نظر می فهمند چه زمانی احتیاج به گپ زدن در کنار فنجانی چای زندگی بخش داری.(از متن کتاب)
داستان این کتاب درباره روابط است و قدرت و نقش ذاتی شان در بهبود شخصیت ما و آرامش بخشیدن به ما. آسیب پذیر بودن و در میان گذاشتن مسائل شخصی با دیگران چیز خوبی است زیرا با ایجاد اعتماد ارتباط می سازد.
وقتتان را با افرادی بگذرانید که مانند تیوپ شنا مواظب تان هستند و برترین ها را برایتان می خواهند. کسانی که با شما رک هستند ولی مهربان. رابطه با آدم ها قرار است خوشحالتان کند نه سردرگم. شما هم مثل دلسی یاد بگیرید از حق خودتان دفاع کنید. چون لایق آن هستید. (سخن نویسنده)
کتاب فریاد بر سر باران با تعداد 1000 نسخه، 256صفحه و قیمت 64000تومان در سال 1400 از سوی انتشارات پیدایش منتشر شده است.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران