طرز تهیه سالاد پنیر به 2 روش قالبی و کبابی

به گزارش تور کانادا، سالاد پنیر پیش غذایی است که اغلب روی میز اردور قرار می گیرد و تنوع بالایی دارد. پنیر پارمزان، روغن زیتون، ژامبون، زیتون و ... از مهمترین مواد اولیه این پیش غذاست.

طرز تهیه سالاد پنیر به 2 روش قالبی و کبابی

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سالاد معمولا به عنوان نوعی خوراک گیاهی شناخته شده است. اما سالاد هایی مانند سالاد الویه، سالاد کاردینال و سالاد ماکارونی نیز وجود دارند که در آن ها از گوشت و لبنیات استفاده شده و خود به تنهایی غذایی کامل محسوب می شوند. سالاد پنیر یکی از این مدل سالادهاست که با مواد متنوع و به روش های مختلفی تهیه می گردد. سالاد پنیر قالبی و سالاد پنیر کبابی دو نمونه از آن است که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن ها را با هم مرور کنیم.

1. طرز تهیه سالاد پنیر قالبی

پنیر پارمزان که به آن پارمسان هم گفته می گردد، نوعی پنیر ایتالیایی است که تهیه آن بسیار زمان بر است و چیزی حدود هشت ماه طول می کشد. گاهی این پنیر را به صورت نرسیده به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می دهند، ولی اغلب رسیده آن را به شکل رنده شده در انواع غذا نظیر سوپ، سالاد، پاستا و ماکارونی به کار می برند. سالاد پنیر قالبی یکی از سالاد هایی بوده که جزء اصلی آن پنیر پارمزان است و علاوه بر پنیر، بیسکوییت نمکی، ماست خامه ای، سس مایونز، ژامبون، فلفل دلمه ای و پیازچه نیز در آن به کار می رود.

مواد لازم
بیسکوییت ترد نمکی200 گرم
پنیر خامه ای350 گرم
ژامبون نگینی خرد شده100 گرم
ماست خامه ای200 گرم
سس مایونز3 قاشق غذاخوری
آب گرم1/2 پیمانه
کره4 قاشق غذاخوری
پودر ژله بدون طعم2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای عظیم1 عدد
پیازچه خرد شده3 قاشق غذاخوری
سیر له شده1 حبه

دستور تهیه:

  • پودر ژلاتین را در 1/2 پیمانه آب گرم ریخته و هم بزنید تا در آب حل گردد. سپس آن را در جای گرم قرار دهید تا حرارت خود را از دست ندهد و گرم بماند.
  • بیسکوییت را له نموده و الک کنید.
  • کره را روی حرارت ملایم ذوب نموده و اجازه دهید خنک گردد و از داغی بیفتد. سپس کره ذوب شده سرد را به بیسکوییت اضافه کنید.
  • کره و بیسکوییت را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآیند. سپس آن را در قالب مخصوص سرو سالاد بریزید و پشت قاشق آن را فشار دهید تا در قالب پهن گردد.
  • ماست خامه ای، سس مایونز، پنیر خامه ای، پنیر پارمزان، ژامبون خرد شده، پیازچه خرد شده، سیر رنده شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس ژلاتین را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  • مخلوط فوق را روی بیسکوییت موجود در قالب ریخته و به صورت یکنواخت پهن کنید. سپس قالب را در یخچال قرار دهید.
  • حدود 3 الی 4 ساعت صبر کنید تا ژلاتین بسته و سفت شده و آماده سرو گردد.
  • سالاد را برش بزنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید.

دو نکته مهم

  • ژلاتین هنگام اضافه کردن به سایر مواد سالاد، باید گرم باشد.
  • کره هنگام اضافه کردن به بیسکوییت باید ذوب شده و سرد باشد. اگر کره را به صورت داغ به بیسکوییت اضافه کنید پس از قرار دادن سالاد در یخچال لایه زیرین آن سفت می گردد.

2. طرز تهیه سالاد پنیر کبابی

پنیر کبابی نوعی پنیر نیمه سخت است که برای اولین بار در قبرس فراوری شد. ویژگی این پنیر که آن را از بقیه مجزا می نماید، قابلیت کباب شدن آن است. این پنیر اغلب به صورت کبابی و یا سوخاری و به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. برای تهیه یک کیلوگرم پنیر کبابی به 12 تا 15 کیلوگرم شیر گاو احتیاج است و به همین دلیل از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

مواد لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
خیار 3 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
زیتون بدون هسته1 پیمانه
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
آبلیمو1 قاشق غذاخوری
پنیر کبابی240 گرم
کاهو200 گرم
تن ماهی200 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  • گوجه فرنگی و خیار را به صورت درشت خرد نموده و فلفل دلمه ای را به صورت نوار های نازک برش بزنید. سپس گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای و زیتون را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد فوق اضافه نموده و هم بزنید.
  • کف ظرف سرو را به یک لایه کاهو بپوشانید، مخلوط فوق را روی آن بریزید.
  • روغن تن ماهی را بگیرید و تن ماهی را به ظرف سالاد اضافه کنید.
  • پنیر را به صورت مکعب هایی با ابعاد یک سانتی متر برش بزنید.
  • تابه تفلونی را روی حرارت ملایم داغ کنید سپس برش های پنیر را در آن قرار دهید و اجازه دهید تا یک طرف آن ها طلایی گردد، سپس برگردانید و صبر کنید تا اطراف آن ها کاملا طلایی گردد.
  • پنیر های طلایی را روی ظرف سالاد بریزید.
  • به جامانده روغن زیتون را همراه با کمی نمک و فلفل روی سالاد ریخته و سالاد را میل کنید.

دو نکته مهم

  • در صورت تمایل می توانید به جای تن ماهی از فیله مرغ یا گوساله گریل شده در سالاد پنیر بهره ببرید.
  • سالاد پنیر کبابی را تا پنیر آن داغ است، سرو کنید.

آیا با طرز تهیه ذکر شده موافقید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت ارسال نظر با ما و سایر مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 21 اسفند 1399 بروزرسانی: 21 اسفند 1399 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 994

به "طرز تهیه سالاد پنیر به 2 روش قالبی و کبابی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد پنیر به 2 روش قالبی و کبابی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید