طرز تهیه کیک هویج بدون فر با و بدون همزن برقی
به گزارش تور کانادا، کیک هویج برترین بهانه برای دورهمی در روزهای سرد پاییزی است. برترین تکمیل نماینده های این کیک خوشمزه، گردو و دارچین هستند که عطر و طعم این کیک را دو برابر می نمایند. طرز تهیه کیک هویج و کدو حلوایی برترین پیشنهادی است که می توانیم در این روزهای سرد به شما علاقه مندان کیک و شیرینی پزی بدهیم. حال طرز تهیه کیک هویج بدون فر را برایتان خواهیم گفت تا در منزل بدون هم زن برقی و هیج دردسری آن را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک هویج بدون فر
- هویج رنده شده دو فنجان
- آرد همه منظوره دو فنجان
- جوش شیرین یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ سه عدد
- روغن یک لیوان
- کره آب شده سه قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
- جوزهندی یک قاشق چای خوری
- دارچین یک قاشق چای خوری
- گردوی خردشده یک فنجان
- ماست ساده یک دوم فنجان
مواد لازم برای فراستینگ
- پنیر خامه ای 100 گرم
- شکر قنادی دو قاشق غذاخوری
- آب لیمو دو قاشق غذاخوری
- وانیل یک قاشق چای خوری
طرز تهیه کیک هویج بدون فراستینگ
1. مواد خشک را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک هویج بدون فر باید تمام مواد لازم را آماده کنید تا به دمای محیط برسند. حال کاسه ای مناسب انتخاب نموده تا آرد، جوش شیرین، دارچین و جوز هندی را در آن بریزید. مواد را کامل با یکدیگر ترکیب نموده و کنار بگذارید. قبل از اضافه کردن آرد به مواد حتما آن را سه بار جداگانه الک کنید تا سبک تر گردد. طرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمی را در روزهای تعطیل امتحان کنید.
2. مواد مرطوب را آماده کنید
در مرحله دوم طرز تهیه کیک هویج بدون فر نوبت به آماده کردن مواد تر می رسد. پس در کاسه ای مناسب شکر قهوه ای، روغن، کره آب شده، ماست و وانیل را خوب با یکدیگر مخلوط کنید. به خاطر داشته باشید که یک قاشق از کره آب شده را برای چرب کردن قابلمه و چند قاشق ماست برای فراستینگ نگه دارید. در ادامه تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر شکسته و هم بزنید. آن ها را به تدریج به مخلوط اضافه نموده و با هم زن دستی برای پنج تا هفت دقیقه هم بزنید.
3. مواد خشک و تر را مخلوط کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک هویج بدون فر نوبت به مخلوط کردن مواد می رسد پس مواد خشکی را که با یکدیگر مخلوط نموده اید را به ظرف مواد تر اضافه نموده و به آرامی هم بزنید. بعد از آن که آن ها را با یکدیگر مخلوط کردید گردو و هویج خردشده را هم اضافه و مجدد به آرامی هم بزنید. دقت داشته باشید گردو را به میزان های دلخواه خرد و هویج را با رنده درشت رنده کنید. اگر به کیک های اسفنجی علاقه مند هستید می توانید کیک هویج اسفنجی را برای جشن هایتان امتحان کنید.
4.پلوپز را چرب کنید
در چهارمین مرحله از طرز تهیه کیک هویج بدون فر با به جای مانده کره آب شده، داخل پلوپز خود را چرب کنید. حال مایه کیک را داخل آن بریزید. 10 تا 15 دقیقه زمان دهید که گرم گردد سپس دکمه برگشت پلوپز را بزنید تا کیک هویج تان بپزد. شما برای آن که از پخت هر دو طرف مطمئن شوید کیک را با استفاده از یک بشقاب برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. گاهی احتیاج است دکمه پخت را چندبار روشن کنید تا کیک کامل پخته گردد. اگر با زدن سیخ چوبی یا چنگال، مایه کیکی به آن نچسبید کیک تان آماده سرو است.
5. فراستینگ را آماده کنید
در پنجمین مرحله از طرز تهیه کیک هویج بدون فر ، کیک را از پلوپز به آرامی خارج نموده و روی یک توری خنک کننده قرار دهید. تا خنک شدن کیک تان، فراستینگ را درست کنید. پس کاسه ای مناسب انتخاب کنید تا در آن پنیر خامه ای، شکر قنادی، نصفه پیمانه ماست، وانیل و آب لیمو را در آن با یاری هم زن دستی مخلوط کنید تا حالت فراستینگی پیدا کند. پیشنهاد ما به شما امتحان کردن کیک هویج با شیر به جای ریختن ماست در مایه خمیر است.
6. کیک هویج را سرو کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک هویج بدون فر ، فراستینگ را روی کیک خنک شده بمالید. کیک را به میزان های دلخواه برش دهید و در ظرف موردنظر خود برای سرو بچینید. برای تزئین کیک تان از خامه و برش های هویج هم می توانید بهره ببرید.
نکات تکمیلی پخت کیک هویج
کیک هویج به راحتی در منزل درست می گردد اما برای حفظ بافت و طعم آن باید نکاتی را بدانید که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.
روش دیگر فیلینگ کیک هویج
فراستینگ پنیری غلیظ برترین گزینه برای روی کیک هویج است اما اگر طعم پنیری را دوست ندارید می توانید روشی دیگر را امتحان کنید. شما تنها باید پودر قند را با چند قاشق آب پرتقال تازه و کمی پوست رنده شده آن مخلوط کنید تا به غلظت مناسبی برسد. آن گاه فراستینگ سبک پرتقالی تان آماده است.
استفاده از آجیل در کیک هویج
استفاده از آجیل تنها به ذائقه شما بستگی دارد که چه طعمی را دوست دارید. به صورت کلی برای این کیک، گردو، کشمش و بادام زمینی خردشده برترین آجیل هایی هستند که می توانید بهره ببرید.
نگه داری کیک هویج
کیک تان چه در فر و چه بدون فر پخته شده باشد برای نگه داری ش تنها باید روی آن را پلاستیک یا یک فویل آلومینیومی بپوشانید. در روشی دیگر آن را به قطعات کوچک تر تقسیم نموده و در یک ظرف دربسته بگذارید. شما به راحتی تا چهار روز در یخچال می توانید نگه شان دارید. دقت داشته باشید این کیک را با وجود روغن و فراستینگ روی آن نمی توانید طولانی مدت نگهداری کنید. در فصل پاییز مربای هویج هم می توانید در کنار کیک هویج تان درست کنید.
رنده کردن هویج
برای آن که کیک هویج تان ظاهر بهتری داشته باشد در وهله اول آن را با رنده درشت رنده کنید. در صورت داشتن غذاساز از تیغه های رنده ای آن بهره ببرید تا در کم تر از چند دقیقه هویج هایتان را رنده کنید. در نهایت هویج هایتان را با تیغه S معمولی مخلوط کن هم می توانید خرد کنید.
کیک هویج در فریزر
بهتر است قبل از تزئین کیک یا فراستینگ، کیک یا لایه های آن را سلفون پیچ کنید تا هوا وارد آن نگردد، سپس داخل یک ظرف در بسته گذاشته و در فریزر قرار دهید. ناگفته نماند کیک را می توانید چند ساعت بیرون از فریزر بگذارید و هنگامی که فراستینگ یا لایه خامه ای روی آن سفت شد، کیک را با یک سلفون محکم بپیچید و داخل فریزر قرار دهید.
کاپ کیک های هویج
شما به راحتی این مواد را می توانید در کاغذهای کاپ کیک ریخته و آن را برای میهمانی هایتان آماده کنید. با این حال در کتاب کاله طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی و طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس را بخوانید.
افزودنی های کیک هویج
طعم این کیک خانگی را علاوه بر گردو و هویج، با افزودنی های دیگر هم می توانید تغییر دهید. نارگیل رنده شده و تکه های آناناس طعم کلاسیکی به آن می دهند. آناناس رطوبت بیشتری به کیک تان می دهد پس هنگام اضافه کردن هویج می توانید یک دوم فنجان نارگیل یا یک دوم فنجان تکه های آناناس هم اضافه کنید. استفاده از این افزودنی کاملا سلیقه ای است. کیک پرتقالی اسفنجی یکی دیگر از کیک های پاییزی است که به راحتی در منزل می توان آن را آماده کنید.
مایه کیک هویج
خمیر کیک هویج نباید حالت خمیری و چسبناکی به خود بگیرد به همین دلیل باید به نکات زیر دقت کنید:
- آرد را در دو یا سه مرحله به مواد اضافه کنید تا توده های خمیری در مایه کیک تان ایجاد نگردد.
- مایه کیک هویج تان را زیاد هم نزنید چرا که فرورفتگی در مرکز کیک ایجاد می گردد.
- برای داشتن کیک لایه ای باید آن را دوبار بپزید.
عطر و طعم کیک هویج
برای آن که کیک هویج تان عطر و بوی بهتری داشته باشد در کنار دارچین و جوز هندی از زنجبیل، میخک و هل بهره ببرید تا عطر بهتری به آن بدهند. برای طعم بهتر هم باید میزان های گفته شده را کامل رعایت کنید تا بافت کیک تان از بین نرود. اگر هویج رنده شده را از دو لیوان بیشتر بهره ببرید، بافت کیک تان خیس خواهد شد و اگر اندازه آن کمتر باشد دیگر کیک تان عطر و بوی هویج را نخواهد داشت. طرز تهیه مینی کیک هویج را حتما امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله