غذایی به سبزی بهار
به گزارش تور کانادا، این خورشت خوشمزه و متفاوت را باید در فصل بهار و زمان تازگی باقالی تهیه کرد البته می توان در فصل های دیگر هم آن را پخت اما دیگر خاصیت و ظاهر متفاوت با رنگ سبز روشن را نمی توان از آن انتظار داشت.

طرز تهیه: پوست پیاز را کنده، شسته و خردکرده و در قابلمه ای ریخته و با کمی روغن تفت می دهیم. سینه مرغ را شسته، خردکرده و به پیاز اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن کمی آب، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و زیره یا دارچین به آن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم و وقتی جوش آمد حرارت را کم می کنیم؛ البته میزان زردچوبه و دارچین یا زیره آن باید بیشتر از بقیه ادویه ها باشد زیرا طبع این خورشت سرد است و با استفاده از این ادویه ها آن را متعادل می کنیم.
در این فاصله باقالی را پاک کرده و از دو پوست درآورده و می شوییم و وقتی مرغ نیم پز شد آن را اضافه می کنیم. گشنیز را هم پاک کرده، شسته و خردکرده و یک ربع آخر به خورشت اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم تا آب خورشت کم شده و جا بیفتد. در نهایت این خورشت بسیار لذیذ را در ظرف مناسبی ریخته و با برنج سرو می کنیم.
مواد لازم:
سینه مرغ کوچک: یک عدد(8000تومان)
باقالی تازه: نیم کیلو(4000تومان)
گشنیز تازه: 250گرم(1000تومان)
پیاز متوسط: یک عدد
سیر ترجیحا تازه درشت: 5عدد(1000تومان)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین یا زیره:
به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
ضمیمه چاردیواری روزنامه خبرنگاران
منبع: جام جم آنلاین