فست فود ها راه انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهند
به گزارش تور کانادا، مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: مصرف فست فود راه انتقال ویروس کرونا را افزایش می دهد.

محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در گفت و گو با خبرنگار از گفت:سوسیس و کالباس و فست فود ها بخاطر عدم رعایت بهداشت می تواند آلوده به ویروس کرونا باشد.
کاظم زاده با اشاره به اینکه مواد غذایی باید کامل پخته گردد اضافه نمود: خوردن غذا در رستوران و به ویژه رستوران های بین راهی امکان ابتلا به ویروس کرونا را تشدید می نماید.
مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکید نمود:بیماران خاص از جمله بیماران کنسر، وقلبی وعروقی، دیابت با مصرف میوه و سبزیجات می توانند سیستم ایمنی بدن خود را افزایش دهند.
کاظم زاده بیان نمود:آب میوه های طبیعی، میوه های که دارای مقادیر زیادی از ویتامین سی هستند مثل توت فرهنگی، پرتقال، نارنگی و لیمو ترش می تواند درپیشگری از بیماری کرونا موثر باشد.
کاظم زاده در ادامه گفت:افرادی که خام خواری می نمایند و تمایلی به پخت کامل غذا ندارند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.
م
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان