هیچ کدام از مدارس مشمول یارانه حامل های انرژی نمی شوند
به گزارش تور کانادا، خبرنگاران/خراسان رضوی معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی گفت: اگرچه اعلام شده مدارسی که در مصرف انرژی صرفه جویی کنند، مشمول یارانه خواهند شد اما به دلیل قدیمی بودن کنتورها هیچ کدام مشمول یارانه حامل های انرژی نمی شوند.
علی ابری اول امروز در جلسه هم اندیشی مدیران مدارس مقاطع تحصیلی کاشمر مطرح نمود: کمبودها و نقص ها آن قدر زیاد هستند که نمی دانیم از کجا بگوییم، به رغم اینکه در سال 96 برای حامل های انرژی در مدارس کشور 350 میلیارد تومان اعتبار از وزارتخانه آموزش و پرورش تخصیص یافت ولی این میزان سال گذشته به 100 میلیارد تومان کاهش یافت و اعلام شد اگر مدرسه ای صرفه جویی را رعایت نکند باید تمام قبض را پرداخت نماید.
وی ادامه داد: عملا این تصمیم به ویژه در مدارسی که کنتورهایشان قدیمی و برای زمانی هستند که جمعیت دانش آموزی بسیار کمتر بود، دست نیافتنی است؛ اکنون شرایط به گونه ای شده که مدارس هیچ کدام مشمول یارانه ها نمی شوند و تا ریال آخر قبوض را باید پرداخت کنند، به همین دلیل فقط می توانند با رایزنی قبوض حامل های انرژی را تقسیط کنند.
معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی شرح داد: اگرچه هزینه های جاری آموزش و پرورش در سال های 91 و 92 بالغ بر 32 میلیارد تومان بوده اما اکنون این میزان به 7 میلیارد تومان کاهش یافته است، نه اینکه پولی داریم و خرج نمی کنیم بلکه پولی برای هزینه کردن نیست.
ابری اول افزود: در حال حاضر فرزندان خلاقیت ندارند، شغل آفرین نیستند و متکی به یک حقوق، شغل دولتی و یا ثروت مختصر والدین هستند به همین دلیل دولت باید ثروت و دارایی خود را بفروشد، به این افراد یارانه بدهد و کشور را اداره کند.
معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی اظهار کرد: بدون شک آموزش مبتنی بر محفوظات عقیم است و امروزه دیگر جواب نمی دهد، متاسفانه هنوز سند تحول بنیادین در برخی مدارس با سند منزل یکی گرفته می شود، وقتی برخی مدیران اهمیت این سند را نمی دانند، چگونه می توانند سند تحول را اجرایی کنند.
وی گفت: متاسفانه نفرات اول کنکور و المپیادها تا مسئله ای برایشان در جامعه به وجود می آید منزوی شده و می خواهند از کشور مهاجرت کنند، این افراد معنی مقاومت و میهن دوستی را نمی دانند و توجهی به شعائر دینی ندارد.
ابری اول مطرح نمود: اینکه همکارانمان دغدغه تامین بنزین برای رفت و آمد داشته و از ابتدایی ترین وسایل و امکانات آموزشی محروم باشند، برای ما جای شرمندگی دارد اما برای رفع این مسائل چه کنیم.
وی مطرح نمود: لایحه رتبه بندی معلمان انجام و از اول مهرماه برای آنان محاسبه و اعمال می شود، اگرچه زمزمه هایی مطرح است که این لایحه رتبه بندی به افراد غیر از مدرسه تعلق نمی گیرد، اما راهکاری اندیشیده شده تا ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری برای نیروهای شاغل اداری اعمال شود و حقوقشان نیز افزایش یابد.
30 پروژه عمرانی نیمه تمام در کاشمر
مدیر آموزش وپرورش کاشمر در ادامه این مراسم گفت: به رغم فعالیت های عمرانی که در راستای بهسازی، نوسازی و احداث فضاهای آموزشی در سایه مشارکت و همراهی خیرین و افراد نیکوکار اجرا شده در حال حاضر 30 پروژه عمرانی نیمه تمام در کاشمر وجود دارد که برای تکمیل و بهره برداری از تعداد زیادی از این پروژه ها تفاهم نامه منعقد شده است.
علی طاهریان افزود: تنها در دو سال اخیر حدود 20 میلیارد تومان در راستای احداث، توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی هزینه شده است، همچنین بخش عمده ای از هزینه های عمرانی اجرا شده با مشارکت خیران و نیکوکاران تأمین شده، به طوری که از ابتدای مهرماه نیز تاکنون تفاهم نامه اجرای پنج پروژه در کاشمر به امضا رسیده است.
وی با بیان این که کمبودها در آموزش وپرورش زیاد است، گفت: آموزش وپرورش از گذشته مورد بی مهری و بی توجهی قرار داشته و دغدغه اول مسؤولان نبوده است.
طاهریان اظهار کرد: میانگین عمر خدمتی در کاشمر 24 سال است، از سویی با بازنشسته شدن 428 نفر در دو سال گذشته و نیز بازنشسته شدن 250 نفر دیگر در سال جاری در حوزه های خدماتی، نیروی آموزشی، پرورشی و مدیریتی با مسائل زیادی دست وپنجه نرم می کنیم. با توجه به مهاجرپذیر بودن کاشمر جمعیت دانش آموزی روبه افزایش است و از این حیث با کمبود فضای آموزشی روبرو هستیم.
وی گفت: مدارس در پرداخت قبوض آب، برق و گاز با مشکل روبه رو هستند، از مجموع تمام مدارس کاشمر، الگوی مصرف تنها به یک مدرسه در این شهرستان تعلق می گیرد، در شرایطی که سرانه ای به حساب مدارس واریز نمی شود و با توجه به انتظاراتی که وجود دارد، نمی توان کاری انجام داد و اینکه از اولیای دانش آموزان برای پرداخت قبوض کمک بگیریم اقدام خوبی نیست.
مدیر آموزش وپرورش کاشمر افزود: در شهرستان کاشمر از 30 سال قبل معضل حقوقی کهنه ای با سپاه در خصوص اردوگاه کلاته عباسعلی داریم که در اختیار این نهاد واقع شده است، اگرچه تاکنون بیش از 20 جلسه در سطح استان و کشور با نهادهای مختلف در این خصوص برگزار کردیم، اما متأسفانه حمایت جدی اداره کل آموزش وپرورش را نداشتیم.
طاهریان مطرح نمود: مساحت این مجموعه که حدود 640 هکتار است می تواند علاوه بر محیط اردوگاهی، بخشی از آن برای احداث مسکن فرهنگیان اختصاص یابد، برای طی کردن جهت و رسیدن به نتیجه نیازمند همراهی و کمک مجموعه اداره کل آموزش وپرورش هستیم.
منبع: خبرگزاری ایسنا