کرونا و خطر جهانی آن در برخی ادیان و مذاهب

به گزارش تور کانادا، کرونا و خطر جهانی اش، باعث تعطیلی بسیاری از مراکز جمعی شده است، اما برخی اماکن مذهبی ادیان و آیین های مختلف برای جلوگیری از تجمع پیروانشان، استثنا نشده و فعالیت های خود را محدود و ایزوله کرده اند.

کرونا و خطر جهانی آن در برخی ادیان و مذاهب

از پروفایل ما وبلاگ سفربرو دیدن نمایید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فارس؛ ویروس کرونا و خطر بیماری جهانی اش، باعث تعطیلی و به تعلیق درآمدن بسیاری از مراکز جمعی شده است. برخی اماکن مذهبی ادیان و آیین های مختلف نیز برای جلوگیری از تجمع پیروان و به توصیه کارشناسان بهداشتی، استثنا نشده و فعالیت های خود را محدود و ایزوله کرده اند.

اما در این میان بدخواهان و مخالفان دین، با بی انصافی علیه مناسبات و شئونات مذهبی جبهه گیری کرده و سعی داشتند به بهانه کرونا، علیه اسلام هجمه وارد کنند، بلکه عظیمداشت و عزاداری برای سرور آزادگان عالم را خدشه دار سازند. با این حال، رفتار منطقی و آگاهانه شیعیان، نیت خدایی و پاکشان را نشان داد.

از آن طرف مهمانی و سفرهای بسیاری از همین خرده گیران، همچنان پابرجا بود. در این میان، بهاییان یکی از دسته های همیشه مخالف با اسلامند که در فضای مجازی علیه شئونات اسلامی اقدامات زیادی انجام می دهند.

تشکیلاتی که در همین ایام ویروسی و خطرناک، در حال هزینه برای ساخت مراکز بهایی به نام مشرق الاذکار است.

ساختمان هایی به بهانه عبادت، اما در اصل تشکیلاتی، که محل تجمع و تبلیغ این فرقه بوده و بهاییان برای شروع سلطه بر یک منطقه، از ساخت چنین بنایی در آنجا شروع می کنند.

در واقع بهاییت در جهت اجرای نقشه بهایی کردن جوامع با هزینه های بسیار کلان، بناهایی به نام مشرق الأذکار ساخته در حقیقت مؤسسه ای است با نقشی اساسی و محوری در جامعه بهایی. ماهیت این ساختمان ها، برآوردن مقصود تشکیلات است، یعنی تبلیغ و پیش بردن جامعه به سمت حکومت بهایی. سیاسی و تشکیلاتی بودن این ساختمان در این پیام مشخص است:

این بنیاد عظیم در هر کجا که تأسیس گردد طبیعتاً جزو لاینفک فرایند جامعه سازی محیط اطرافش خواهد بود... یاران الهی در این نقاط به خوبی درک می کنند که حیات جمعی شان باید به نحو فزاینده ای بازتاب تلفیق عبادت و خدمت باشد، تلفیقی که مشرق الأذکار به آن تجسد می بخشد. (1)

منظور تشکیلات از عبادت، همان آموزه های بهایی برای دست کشیدن مردم از اعتقادات خود و آمدن زیر یوغ بهاییت است. به نظر می رسد فرقه هدف سلطه جویانه اش را آنچنان مهم می داند که در انجام آن، رفتار عاقلانه و پرهیز از تجمعات را لازم نمی داند.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 20 دی 1399 بروزرسانی: 20 دی 1399 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 881

به "کرونا و خطر جهانی آن در برخی ادیان و مذاهب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کرونا و خطر جهانی آن در برخی ادیان و مذاهب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید