دستور پخت رولت گوشت ایتالیایی

به گزارش تور کانادا، در گزارش زیر طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

دستور پخت رولت گوشت ایتالیایی

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش ، امروز قصد داریم طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

گوشت کبابی برش نازک داده شده 600 گرم (6 برش)

ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان

فلفل قرمز کبابی شده 2 عدد

پنیر پیتزای پارمسان رنده شده 4 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل به اندازه لازم

سرکه یک چهارم فنجان

سیر 2 حبه

برای تهیه رولت گوشت ایتالیایی ابتدا باید برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید. فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید. گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده، پنیر پیتزا و فلفل بریزید.

برش های گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان بهره ببرید. دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط نموده و روی آن ها بریزید. به مدت یک ساعت در دمای اتاق آن ها را کنار بگذارید. سپس آن ها را از مایع بیرون بیاورید. یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه عظیم داغ کنید. رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید. مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید.

بجای سرخ کردن می توانید رول های گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید.

منبع:بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 7 شهریور 1400 بروزرسانی: 7 شهریور 1400 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 1284

به "دستور پخت رولت گوشت ایتالیایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت رولت گوشت ایتالیایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید