طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی به 3 روش ساده و شکلاتی

به گزارش تور کانادا، آیا تا حالا موچی با آرد برنج ایرانی در خانه درست نموده اید؟ موچی در اصل یک شیرینی ژاپنی با خمیر لطیف حاصل از نوعی برنج دانه کوتاه مخصوص به نام موشیگوما یا موچی گومه است که داخل آن با شکلات، میوه، مغزهای مختلف و … پر می گردد. در این مقاله از در طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی به 3 روش ساده و شکلاتی

طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی در مایکروفر

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت موچی با آرد برنج: 3 دقیقه

مواد لازم برای تهیه موچی با آرد برنج ایرانی

  • آرد برنج ایرانی: 100 گرم
  • پودر قند: 50 گرم
  • آب: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی (185 میلی لیتر)
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
  • رنگ خوراکی: چند قطره (رنگ و میزان دلخواه)
  • میوه یا مربای دلخواه: به میزان دلخواه (برای داخل موچی)
  • نشاسته ذرت: به میزان لازم (برای غلتاندن دسر)

مراحل طرز تهیه موچی ژاپنی با آرد برنج ایرانی

را می توانید به عنوان یک خوراکی برای میان وعده یا در کنار چای به عنوان شیرینی سرو کنید. در ادامه مراحل تهیه موچی با آرد برنج ایرانی را بخوانید.

مرحله اول: مواد خمیر موچی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موچی با آرد برنج، آرد برنج را 2 تا 3 بار از الک ریز عبور دهید تا ناخالصی های آن گرفته شده و یکدست گردد. سپس آرد برنج را در یک کاسه بریزید و پودر قند، آب و چند قطره رنگ خوراکی را اضافه کنید. اگر می خواهید رنگ موچی تیره تر گردد، رنگ بیشتری بریزید.

در صورت تمایل برای خرید و می توانید به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: خمیر موچی را درست کنید

مواد خمیر موچی را که در کاسه ریخته بودید، با دست ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید. خمیر باید کاملا منسجم باشد. بعد از آماده شدن، روی خمیر را با سلفون یا نایلون بپوشانید. چند منفذ یا سوراخ هم روی نایلون ایجاد کنید.

مرحله سوم: خمیر موچی را در مایکروفر بگذارید

ظرف حاوی خمیر موچی را به مدت 1 دقیقه یا 45 ثانیه در مایکروفر قرار دهید. سپس آن را بیرون بیاورید و دوباره مواد را هم بزنید. روی ظرف را دوباره با نایلون بپوشانید و 45 ثانیه دیگر ظرف را در مایکروفر بگذارید. 3 مرتبه این کار را انجام دهید تا خمیر بپزد و از حالت خامی خارج گردد.

مرحله چهارم: خمیر موچی را فرم دهید

بعد از آماده شدن خمیر، روی یک سطح را مقداری نشاسته ذرت پودر شده، بپاشید. سپس خمیر را روی سطح قرار دهید و آن را ورز دهید. به میزان یک گردو از خمیر بردارید و بین کف دستانتان بچرخانید تا گلوله ای گردد. داخل گلوله ها را با مقداری پنیر و میوه های دلخواه یا مربا پر کنید و دوباره موچی را به شکل گلوله، فرم دهید. همه خمیر را به همین شکل آماده کنید و موچی را سرو کنید.

برای خرید ، انواع ، انواع و انواع می توانید از فروشگاه های به روش خرید تلفنی، حضوری یا اینترنتی اقدام کنید.

طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی روی گاز

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت موچی با آرد برنج روی گاز: 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه موچی با آرد برنج ایرانی

  • آرد برنج ایرانی: 100 گرم
  • پودر قند یا شکر: 50 گرم
  • آب: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی (185 میلی لیتر)
  • رنگ خوراکی: چند قطره (رنگ و میزان دلخواه)
  • میوه یا مربای دلخواه: به میزان دلخواه (برای داخل موچی)
  • نشاسته ذرت: به میزان لازم (برای غلتاندن دسر)

مراحل طرز تهیه موچی با آرد برنج بدون مایکروفر

در این روش، از شیوه سنتی ژاپنی برای آماده کردن خمیر موچی استفاده می گردد و احتیاجی به فر یا مایکروفر وجود ندارد. مراحل زیر را برای تهیه این مدل موچی، ادامه دهید.

مرحله اول: خمیر موچی را آماده کنید

برای طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی روی گاز و بدون مایکروفر، آرد برنج ایرانی الک شده را با شکر یا پودر قند مخلوط نموده و آب به آن اضافه کنید. مواد خمیر را ورز دهید تا یکدست گردد. سپس آن را به روش سنتی بخارپز کنید که در ادامه روش آن را به شما می گوییم.

مرحله دوم: خمیر را بخارپز کنید

یک قابلمه را تا نیمه، آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب آغاز به جوشیدن کند. خمیر را در یک ظرف پیرکس بگذارید. یک آبکش را روی درب قابلمه بگذارید و ظرف پیرکس حاوی خمیر موچی را در آن قرار دهید. روی قابلمه را دم کنی بگذارید و 15 دقیقه صبر کنید تا خمیر با حرارت بخارآب بپزد.

مرحله سوم: موچی را آماده کنید

بعد از بخارپز شدن خمیر، آن را از داخل ظرف پیرکس بیرون بیاورید. سپس خمیر را روی سطحی که نشاسته ذرت پاشیده اید، بگذارید و ورز دهید تا سفت و منسجم گردد. به میزان یک گردو از خمیر بردارید و بین کف دستانتان بچرخانید. بعد از گرد شدن، داخل خمیر را با انواع مغزها یا میوه های دلخواه پر کنید و دوباره دایره ای شکل فرم دهید. همه خمیر را به همین نحو، آماده نموده و موچی را سرو کنید. نوش جان!

طرز تهیه موچی شکلاتی با آرد برنج ایرانی

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان مورد احتیاج برای پخت موچی شکلاتی با آرد برنج: 5 دقیقه

مواد لازم برای تهیه موچی با آرد برنج ایرانی

  • آرد برنج ایرانی: 10 قاشق غذاخوری
  • پودر قند یا شکر آسیاب شده: 5 قاشق غذاخوری
  • شیر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
  • خامه: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
  • شکلات تلخ: 1 بسته
  • نشاسته ذرت: 5 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه موچی شکلاتی

برای طرز تهیه موچی با آرد برنج و شکلات، می توانید داخل این شیرینی پودر کاکائو یا مایه شکلات بریزید یا بعد از گلوله کردن خمیر موچی، شیرینی را داخل پودر کاکائو یا شکلات ذوب شده بغلتانید. طرز تهیه موچی کاکائویی را در ادامه بخوانید.

مرحله اول: مواد موچی را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه موچی شکلاتی با آرد برنج ایرانی، شکلات تخته ای را خرد کنید و در یک کاسه بریزید. ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید و اجازه دهید شکلات به ذوب گردد. انواع را می توانید به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

مرحله دوم: مواد موچی را ترکیب کنید

پودر قند (یا شکر آسیاب شده)، نشاسته و آرد برنج را باهم داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید. سپس به تدریج شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا غلظت آن، شبیه به ماست روان گردد. خامه را به شکلات بن ماری شده، اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

سپس 1 قاشق غذاخوری از مایه شکلاتی-خامه ای را به مایه موچی (همان خمیر با مخلوط پودر قند، نشاسته و آرد برنج) اضافه کنید و هم بزنید تا مایه موچی شکلاتی و خوشرنگ گردد. در صورت تمایل را می توانید از فروشگاه های به روش تلفنی، حضوری یا اینترنتی بخرید.

مرحله سوم: پخت موچی شکلاتی

یک تابه نچسب را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مواد را موچی را داخل تابه ریخته و به صورت مداوم باز و بسته کنید تا مثل یک خمیر، وسط تابه جمع گردد و بعد از روی حرارت بردارید و روی یک سطح آرد پاشی شده، قرار دهید.

مرحله چهارم: موچی شکلاتی را سرو کنید

در آخرین مرحله، موچی را روی یک سطح، کمی ورز دهید تا نرم و لطیف گردد. سپس از مواد به میزان دلخواه بردارید و داخل آن را از مواد شکلاتی پر کنید. هر دانه موچی را بین کف دست هایتان، گرد کنید و داخل یک سلفون قرار دهید و خوب فشرده کنید . موچی های شکلاتی را برای 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس آنها را سرو کنید.

نکات و فوت وفن های طرز تهیه موچی با آرد برنج

  • برای انسجام بیشتر خمیر موچی با آرد برنج، بهتر است خمیر را بعد از آماده کردن به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • از پنیر بدون نمک یا پنیر ماسکارپونه می توانید به عنوان مواد داخل موچی، در موچی آرد برنج بهره ببرید.
  • برای انسجام بهتر موچی، بعد از آماده کردن موچی با آرد برنج، بهتر است موچی ها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند و بعد آنها را سرو کنید.
  • برای طرز تهیه موچی آرد برنج و توت فرنگی، از میوه توت فرنگی برای داخل موچی بهره ببرید. هم از توت فرنگی سالم و هم برش های توت فرنگی یا مربای توت فرنگی و مارمالاد توت فرنگی می توانید بهره ببرید.
  • طرز تهیه موچی با آرد گندم روی گاز یا طرز تهیه موچی بدون آرد برنج، شبیه موچی با آرد برنج است، فقط به جای آرد برنج از آرد گندم استفاده می گردد.
  • برای طرز تهیه موچی ساده، احتیاجی به استفاده از شکلات و رنگ خوراکی در طرز تهیه موچی نیست.

سوالات متداول

داخل موچی را با چه موادی پر کنیم؟

برای پر کردن موچی می توانید از مواد دلخواهی مثل نوتلا، شکلات، انواع ژله، انواع مغزها، برش های میوه های تازه (به صورت ریز)، انواع مربا، انواع مارمالاد، پودر نارگیل و … بهره ببرید.

موچی با چه آردی درست می گردد؟

خمیر موچی را می توانید با آرد برنج یا آرد گندم درست کنید. در صورت استفاده از آرد برنج، بهتر است از آرد برنج ایرانی بهره ببرید تا عطر بیشتری داشته باشد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 12 تیر 1402 بروزرسانی: 12 تیر 1402 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 1777

به "طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی به 3 روش ساده و شکلاتی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی به 3 روش ساده و شکلاتی" امتیاز داده است | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه موچی با آرد برنج ایرانی به 3 روش ساده و شکلاتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید