طرز تهیه کاپ کیک در انواع مختلف، از ساده تا شکلاتی و در فر یا قابلمه!

به گزارش تور کانادا، کاپ کیک (Cup Cake) که در کشورهای انگلیسی زبان با نام Fairy Cake هم معروف است، یک کیک کوچک یک نفره به شمار میرود. این کیک در ورقی کوچک و نازک یا کاپی آلومینیومی تهیه می گردد. برای طرز تهیه کاپ کیک روش های مختلفی وجود دارد که از جمله این روش ها می توان به کاپ کیک ساده، مجلسی، شکلاتی، وانیلی، شکلاتی خیس، کاپ کیک تولد و کاپ کیک بدون فر اشاره نمود.

طرز تهیه کاپ کیک در انواع مختلف، از ساده تا شکلاتی و در فر یا قابلمه!

در این مقاله از خبرنگاران با انواع این شیرینی خوشمزه و به طور کلی طرز تهیه انواع کاپ کیک آشنا می شویم و به این سوال پاسخ می دهیم که چطوری کاپ کیک درست کنیم؟

انواع کاپ کیک

تعداد نفرات6 نفر
زمان آماده سازی20 دقیقه
زمان پخت45 دقیقه
میزان سختیمیانه

طرز تهیه کاپ کیک ساده

تاریخ تهیه اولین کاپ کیک به سال 1976 باز می گردد؛ وقتی که این کیک در قالب کوچک تک نفره یا ظرف تک نفره کیک تهیه شد. امروزه هر کیک گرد و کوچکی که میزان فنجان چای باشد، کاپ کیک نام می گیرد. برای تهیه انواع کاپ کیک دستورهای پخت متنوعی وجود دارد که کاپ کیک ساده اولین آن ها است. در ادامه این بخش مواد اولیه و طرز پخت کاپ کیک ساده را دنبال کنید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک ساده

برای تهیه کاپ کیک ساده باید از مواد اولیه به اندازه معینی بهره ببرید که در جدول زیر معرفی شده است. با این میزان مواد اولیه می توان طرز تهیه کاپ کیک برای 6 نفر را دنبال کرد. در طرز تهیه کاپ کیک برای 12 نفر باید مواد اولیه را دو برابر کنید و در طرز تهیه کاپ کیک برای 20 نفر، ترکیبات را به نسبت تغییر دهید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
کره100 تا 120 گرم
شکر سفید150 گرم
آرد سفید150 گرم
تخم مرغ3 عدد
شیر3 قاشق غذاخوری
روغن2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
وانیل3 قاشق چایخوری
نمکنوک قاشق چایخوری

دستور پخت کاپ کیک ساده

در ادامه طرز تهیه کاپ کیک مرحله به مرحله معرفی شده است:

  • مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه کاپ کیک در فر ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
  • مرحله دوم: کره هم دمای محیط را با شکر ترکیب نموده و به خوبی هم بزنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد بیفزایید و برای مدت زمان کوتاهی هم بزنید.
  • مرحله چهارم: اگر وانیل مایع در اختیار دارد، آن را در این مرحله به مواد اضافه کنید و سپس با افزودن روغن، مجددا ترکیب را هم بزنید؛ اما اگر پودر وانیل داشتید، در مرحله بعد آن را اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط نموده و 3 بار الک کنید. اگر وانیل پودری دارید، اکنون وقت افزودن آن است. آرد، وانیل، نمک و بیکینگ پودر را به مواد بیفزایید و آن ها را مجددا هم بزنید. در صورت استفاده از همزن برقی، باید ابتدا مخلوط را با چنگال هم بزنید تا مواد پودری آن به بیرون نپاشد.
  • مرحله ششم: در نهایت شیر را اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس مواد را با دقت در قالب های کاپ کیک بریزید.
  • مرحله هفتم: کاپ کیک ها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید و سپس آن ها را به دلخواه خود تزیین کنید.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی

با دنبال کردن طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی، می توانید این کیک خوشمزه را آماده کنید. کاپ کیک شکلاتی را می توان از طعم های مجذوب نماینده دانست که هواداران بسیاری دارد.

مواد اولیه برای کاپ کیک شکلاتی

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک شکلاتی، به توضیح زیر است که همچنان برای 6 نفر مناسب خواهد بود. در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی برای 10 نفر یا طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی برای 20 نفر اندازه مواد اولیه تغییر می نماید. بعلاوه امکان تهیه کاپ کیک شکلاتی برای 30 نفر نیز وجود دارد و در واقع تعداد نفرات تنها بر میزان مواد اولیه تاثیرگذار خواهد بود:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
پودر کاکائو50 گرم
آب جوش240 گرم
کره100 گرم
شکر دانه ریز1 پیمانه
آرد1 و یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری
وانیل4 قاشق چایخوری
تخم مرغ3 عدد
نمکنوک قاشق چایخوری

دستور پخت کاپ با شکلات

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی دستور پخت زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
  • مرحله دوم: آرد را الک نموده و بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا بیکینگ پودر کامل پخش گردد. توجه داشته باشید که اگر بیکینگ پودر کاملا پخش نگردد، در کاپ کیک شما حفره هایی به وجود می آید.
  • مرحله سوم: کره و شکر دانه ریز را به ترکیب اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. هنگام هم زدن مخلوط، دیواره های ظرف را تمیز کنید تا همه مواد ترکیب شوند.
  • مرحله چهارم: تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ، مواد را 2 دقیقه با دور تند هم بزنید تا یکدست گردد.
  • مرحله پنجم: مخلوط آب جوش و کاکائو هم دمای محیط را به مواد اضافه نموده و آن را با لیسک هم بزنید تا مخلوطی یک دست به وجود آید.
  • مرحله ششم: بعد از پر کردن نیمی از هر قالب کاپ کیک، آن را 20 دقیقه در فر بگذارید.

نکته: در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی بدون فر برای 10 نفر باید به جای فر، از قابلمه برای پخت کاپ کیک ها بهره ببرید. در ادامه هم می توانید برای ایده گرفتن، انواع مدل کیک تولد دخترانه را از همین مجله بخوانید.

طرز تهیه کاپ کیک مجلسی

کاپ کیک مجلسی در انواع مختلفی وجود دارد که در ادامه این بخش، طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی را به عنوان نوعی کاپ کیک مجلسی، آموزش می دهیم.

مواد لازم کاپ کیک مجلسی

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک مجلسی را به توضیح زیر آماده کنید تا برای 6 نفر کاپ کیک داشته باشید. در طرز تهیه کیک فنجانی برای 12 نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای 30 نفر هم، تغییر میزان مواد اولیه را نباید فراموش کنید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
آرد3 پیمانه
ماست1 پیمانه
شکر2 پیمانه
بیکینگ پودر3 قاشق چایخوری
کره170 گرم
تخم مرغ5 عدد
وانیل4 قاشق چایخوری
روغن2 قاشق غذاخوری
توت فرنگیبه اندازه کافی

دستور پخت کاپ کیک مجلسی

برای تهیه این کاپ کیک مجلسی مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: تخم مرغ، وانیل و شکر را ترکیب نموده و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و پف نموده به دست آید.
  • مرحله دوم: روغن و کره را به مواد اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
  • مرحله سوم: ماست را به مواد بیفزایید و مجددا 1 دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.
  • مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و 3 بار الک کنید. سپس ترکیب آرد و بیکینگ پودر را به دیگر مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا یکدست شوند.
  • مرحله پنجم: مخلوط را در قالب کاپ کیک بریزید و قالب های کاپ کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • مرحله ششم: زمانی که روی کاپ کیک ها نارنجی شد، آن ها را از فر خارج نموده و با توت فرنگی تزیین کنید.

نکته: شما می توانید طرز تهیه کاپ کیک برای 20 نفر بدون فر را نیز دنبال نموده و برای پخت کاپ کیک ها از قابلمه استفاده کنبد. بعلاوه برای مدل کیک تولد پسرانه، می توانید از طراحی های خلاقانه و رنگ های مجذوب نماینده بهره ببرید که همیشه توجه بچه ها را جلب می نماید.

طرز تهیه کاپ کیک بدون فر

اگر در منزل فر ندارید، باز هم می توانید کاپ کیک را تهیه کنید و در واقع نبود فر، عامل محدودنماینده نیست. اگر تصمیم به تهیه کاپ کیک بدون فر دارید، در ادامه همراه ما باشید.

مواد لازم برای کاپ کیک بدون فر

مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک بدون دسترسی به فر، به توضیح زیر است تا برای 6 نفر کاپ کیک درست کنید. در طرز تهیه کاپ کیک برای 4 نفر هم باید میزان مواد اولیه را اندکی کاهش دهید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
تخم مرغ1 عدد
شکر3 قاشق غذاخوری
وانیل1.4 قاشق چایخوری
روغن4 قاشق غذاخوری
آرد4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری
پودر کاکائو1 قاشق غذاخوری
شیر3 قاشق غذاخوری

دستور پخت کاپ کیک بدون فر

برای تهیه کاپ کیک بدون فر مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: در روش درست کردن کاپ کیک ابتدا تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا به رنگ سفید درآمده و کف کند.
  • مرحله دوم: شکر و وانیل را به مواد بیفزایید و مجددا آن ها را هم بزنید تا یک دست شوند.
  • مرحله سوم: روغن را نیز به مواد اضافه نموده و به هم زدن آن ها ادامه دهید تا بافت مناسبی ایجاد گردد.
  • مرحله چهارم: در ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کنید، آرام آرام به مخلوط اولیه بیفزایید و به خوبی هم بزنید.
  • مرحله پنجم: در نهایت شیر و پودر کاکائو را به نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله ششم: در ادامه طرز تهیه کاپ کیک در قابلمه آب جوش، مخلوط را در قالب بریزید و قالب ها را در قابلمه ای محتوای آب جوش قرار دهید.
  • مرحله هفتم: شعله گاز را کم کنید و 15 دقیقه منتظر بمانید تا کاپ کیک پخته شده و آماده سرو گردد.

طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر با طعم پرتقالی

در این بخش قصد داریم تا بینیم که چطور می توان به طور تعیین برای 10 نفر، شیرینی کاپ کیک تهیه کرد. در تهیه این کاپ کیک از آب پرتقال و پوست پرتقال استفاده می گردد تا در نهایت یک طعم پرتقالی مجذوب نماینده به وجود آید.

مواد لازم برای طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر

اگر تصمیم به تهیه کاپ کیک تولد یا دیگر انواع آن برای 10 نفر را دارید، این مواد را آماده کنید. اندازه مواد لازم کاپ کیک برای 10 نفر را به دقت میزان گیری کنید تا کاپ کیک های حرفه ای داشته باشید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
تخم مرغ3 عدد
شکر7 قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده2 قاشق مرباخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
آب پرتقال6 قاشق غذاخوری
روغن مایع6 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
آرد10 قاشق غذاخوری

دستور پخت کاپ کیک 10 نفره پرتقالی

روش تهیه کاپ کیک برای 10 نفر به توضیح زیر است:

  • مرحله اول: در اولین مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی برای 10 نفر ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند.
  • مرحله دوم: شکر را به تخم مرغ ها اضافه نموده و به خوبی هم بزنید تا کاملا حل گردد.
  • مرحله سوم: وانیل و پوست پرتقال رنده شده و در ادامه آب پرتقال و روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد.
  • مرحله چهارم: آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و آن ها را هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت به دست آید.
  • مرحله پنجم: مخلوط آماده شده را در 10 قالب کاپ کیک بریزید؛ به گونه ای که هر قالب تا نیمه پر گردد. اکنون قالب ها را در قابلمه دارای آب جوش قرار دهید.
  • مرحله ششم: در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی برای 10 نفر بدون فر، اجازه دهید که قابلمه به مدت 20 دقیقه روی حرارت بسیار کم بماند تا محتویات آن پخته گردد.

نکته: در طرز تهیه کاپ کیک برای 10 نفر با فر هم تنها کافی است تا کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتی گراد بپزید.

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس

کاپ کیک شکلاتی خیس نیز یکی از انواع کاپ کیک های خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید. این کاپ کیک بافتی نرم تر و طعم مجذوب نماینده شکلاتی دارد و اغلب افراد، به ویژه بچه ها از خوردن آن لذت می برند.

مواد لازم برای کاپ کیک خیس شکلاتی

مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک به توضیح زیر است که اندازه مواد اولیه لازم برای 6 نفر را در جدول زیر مشاهده می کنید. البته در طرز تهیه کاپ کیک برای 30 نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای 40 نفر باید میزان ترکیبات را افزایش دهید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
تخم مرغ2 عدد
شکر2 لیوان
آب جوش1 لیوان
آرد1 و 3.4 لیوان
پودر کاکائو3.4 لیوان
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
جوش شیرین5 قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
وانیل2 قاشق چایخوری
روغن100 میلی لیتر
شیر4 قاشق غذاخوری

دستور پخت کاپ کیک شکلاتی خیس

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی خیس مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: در گام اول آرد، نمک، جوش شیرین، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط و الک کنید.
  • مرحله دوم: شکر را به مواد اضافه نموده و به خوبی هم بزنید.
  • مرحله سوم: تخم مرغ، روغن، شیر و وانیل را در یک ظرف دیگر بریزید و با دور میانه همزن به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.
  • مرحله چهارم: مخلوط مایع را به مخلوط پودری اضافه نموده و 2 دقیقه دیگر با دور میانه هم بزنید.
  • مرحله پنجم: آب جوش را به مواد بیفزایید و کمی مخلوط کنید.
  • مرحله ششم: دو سوم هر یک از قالب های کاپ کیک را با مواد پر کنید.
  • مرحله هفتم: قالب ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه حرارت دهید تا کاپ کیک ها آماده شوند.

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی

کاپ کیک وانیلی نیز طعمی عالی دارد و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید. طعم وانیل تقریبا همه پسند است و به همین علت کاپ کیک وانیلی را می توان انتخابی مناسب برای مهمانی ها و دورهمی ها دانست.

مواد لازم برای کاپ کیک وانیلی

برای درست کردن کاپ کیک وانیلی به مواد اولیه زیر احتیاج دارید تا برای 6 نفر کاپ کیک تهیه کنید پس در طرز تهیه کاپ کیک وانیلی برای 12 نفر باید مواد اولیه را به میزان دو برابر افزایش دهید. بعلاوه تهیه کاپ کیک برای 20 نفر به مواد اولیه بیشتری احتیاج دارد:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
تخم مرغ2 عدد
شکر2.3 پیمانه
آرد2 پیمانه
روغن مایع2.3 پیمانه
ماست چکیدهنصف پیمانه
وانیلنصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر1 قاشق مرباخوری

دستور پخت کاپ کیک خوشمزه وانیلی

دستور پخت کاپ کیک وانیلی به توضیح زیر است:

  • مرحله اول: تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید، شکر را اضافه نموده و به خوبی هم بزنید.
  • مرحله دوم: ماست و روغن مایع را در کاسه دیگری مخلوط نموده و کاملا هم بزنید.
  • مرحله سوم: مخلوط تخم مرغ و شکر را به ترکیب ماست و روغن اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید.
  • مرحله چهارم: آرد، وانیل و بیکینگ پودر را مخلوط نموده و 3 بار الک کنید. مخلوط پودری را قاشق قاشق به مخلوط خمیری مرحله قبل اضافه نموده و با دور کند هم بزنید.
  • مرحله پنجم: دو سوم هر قالب کاپ کیک را با مواد پر کنید و قالب ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا بپزند. ضمناً برای طلایی شدن کاپ کیک ها، در 1 دقیقه پایانی پخت، گریل فر را روشن کنید.
  • مرحله ششم: منتظر بمانید تا کاپ کیک های وانیلی خنک شوند و سپس آن ها را سرو کنید.

طرز تهیه کاپ کیک تولد

برای تهیه کاپ کیک تولد باید یک سری مواد برای درست کردن خود کاپ کیک و یک سری مواد هم برای کرم کره ای روی آن، آماده کنید. این کاپ کیک پذیرایی شما در مهمانی های تولد را مجذوب نماینده تر می نماید و به همین علت، درست کردن آن را پیشنهاد می کنیم.

مواد اولیه برای کاپ کیک تولدی

مواد اولیه ای که برای تهیه کاپ کیک تولد احتیاج دارید به توضیح زیر است تا برای 6 نفر کاپ کیک درست کنید. ضمناً در طرز تهیه کیک فنجانی برای 15 نفر باید مواد اولیه را به نسبت افزایش دهید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
کره نرم شده1.4 پیمانه
سفیده تخم مرغ1 عدد
شکرنصف پیمانه
اسانس وانیل1 قاشق چایخوری
نمک1.4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر5 قاشق چایخوری
آرد شیرینی1 پیمانه
ماست سادهنصف پیمانه

مواد لازم برای کرم کره ای کاپ کیک

برای آماده کردن کرم کره ای هم به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
کره نرم شدهنصف پیمانه
روغن قنادینصف پیمانه
پودر شکر2 پیمانه
اسانس وانیل1 قاشق چایخوری

دستور پخت کاپ کیک تولدی

برای تهیه کاپ کیک تولد مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: برای درست کردن کاپ کیک ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
  • مرحله دوم: کره و شکر را با همزن مخلوط کنید تا سبک شده و پف نمایند.
  • مرحله سوم: سفیده تخم مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه نموده و با دور کند همزن برقی هم بزنید.
  • مرحله چهارم: نمک و بیکینگ پودر را به این مواد بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید.
  • مرحله پنجم: آرد و ماست را آرام آرام اضافه نموده و به هم زدن مواد ادامه دهید.
  • مرحله ششم: به میزان سه چهار از هر قالب کاپ کیک را پر کنید و آن ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند.
  • مرحله هفتم: مواد کرم کره ای کاپ کیک شامل کره، روغن قنادی، شکر و وانیل را در یک ظرف مخلوط کنید و کاملا هم بزنید.
  • مرحله هشتم: کرم کره ای را روی کاپ کیک های کاملا خنک شده بریزید و در نهایت کیک کاپ کیک را به مدت 8 الی 10 ساعت در یخچال قرار دهید.

البته کاپ کیک، تنها شیرینی نیست که می توانید در خانه به راحتی بپزید. برای آشنایی با دستور پخت شیرینی و کیک های بیشتر، طرز تهیه انواع کیک و شیرینی را دنبال کنید.

نکات مهم در طرز تهیه انواع کاپ کیک

آموزش درست کردن کاپ کیک با این نکات کامل می گردد. بنابراین در طرز تهیه کاپ کیک قنادی ، نکات زیر را مدنظر قرار دهید تا در نهایت کاپ کیک های خوشمزه و حرفه ای داشته باشید.

  • در طرز تهیه کاپ کیک در کپسول مقوایی می توانید به جای قالب های دیگر از کپسول مقوایی استفاده نموده و مواد را داخل آن ها بریزید.
  • طرز تهیه کاپ کیک در قالب مافین نیز ایده مجذوب نمایندهی است که می توانید برای درست کردن کاپ کیک، قالب مافین را به کار ببرید.
  • حجم مواد کاپ کیک پس از پخت افزایش یافته و بالاتر می آید؛ پس در هنگام پر کردن قالب ها دقت داشته باشید که باید تنها دو سوم از حجم هر قالب را پر کنید.
  • زمان قرارگیری کاپ کیک در فر اهمیت زیادی دارد و اگر کیک ها مدت بیشتری داخل فر بمانند، بافت نرم خود را از دست داده و خشک می شوند.

روش نگهداری کاپ کیک

پس از آشنایی با طرز تهیه کاپ کیک کافی شاپی به روش های مختلف، اکنون این سوال پیش می آید که کاپ کیک را چگونه نگهداری کنیم؟ پس از خنک شدن کاپ کیک ها، آن ها را داخل ظرفی درب دار بچینید، درب ظرف را به خوبی محکم نموده و آن را در یخچال قرار دهید تا کاپ کیک ها نرم و تازه باقی بمانند.

جلوگیری از خراب شدن کاپ کیک

کاپ کیک بافت نرمی دارد که در معرض هوای آزاد خشک و خراب می گردد. برای جلوگیری از خشک شدن کاپ کیک ها دقت داشته باشید که درب ظرف نگهداری از آن ها به خوبی بسته باشد. بعلاوه ظرفی که کاپ کیک را در آن قرار می دهید، باید کاملا خشک و تمیز بوده و میزان مناسبی داشته باشد.

حالا هر کاپ کیکی که دوست دارید را سفارش دهید…

در این مطلب از مجله خبرنگاران طرز تهیه انواع کاپ کیک را آموزش دادیم و شما را با فوت و فن های آن آشنا کردیم. تمام این کاپ کیک ها از جمله کاپ کیک شکلاتی، مجلسی و کاپ کیک تولد که در این مطلب به آن ها پرداختیم، دارای مواد مشترکی هستند. تخم مرغ، آرد، شکر، شیر، روغن، وانیل و بیکینگ پودر در لیست مواد لازم تمامی کاپ کیک ها وجود دارد و تنها کافی است تا دستور پخت آن ها را به دقت دنبال کنید. بعلاوه میزان مواد اولیه به توجه به احتیاج شما تعیین می گردد و مثلا در طرز تهیه کاپ کیک برای 20 نفر یا طرز تهیه کاپ کیک برای 50 نفر، اندازه مواد اولیه متفاوت خواهد بود.

البته راه آسان تری هم برای تهیه کاپ کیک وجود دارد. شما می توانید به وسیله سفارش آنلاین شیرینی خبرنگاران ، هر یک از این کاپ کیک ها را به راحتی سفارش داده و درب منزل تحویل بگیرید. با یاری سفارش آنلاین کیک و شیرینی، به میزان زیادی در وقت و انرژی شما صرفه جویی شده و احتیاجی به طی کردن مراحل بالا نخواهید داشت.

سوالات متداول

انواع کاپ کیک مجلسی چیست؟

از انواع کاپ کیک می توان به کاپ کیک وانیلی، شکلاتی، شکلاتی خیس، ساده و کاپ کیک تولد اشاره نمود که امکان تهیه آن ها در فر و قابلمه وجود دارد.

دمای فر برای کاپ کیک باید چقدر باشد؟

در شیوه تهیه کاپ کیک با روش های مختلف، باید دمای فر بین 170 تا 180 درجه سانتی گراد باشد. کاپ کیک ها نیز برای پخت به زمانی بین 20 تا 30 دقیقه احتیاج دارند.

چرا کاپ کیک از قالب بیرون زد؟

در هنگام ریختن مواد داخل قالب، تنها باید دو سوم حجم هر قالب را پر کنید. اگر قالب بیش از حد پر گردد، در حین پخت حجم مواد افزایش یافته و از قالب بیرون می زند.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 24 بهمن 1403 بروزرسانی: 24 بهمن 1403 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 1919

به "طرز تهیه کاپ کیک در انواع مختلف، از ساده تا شکلاتی و در فر یا قابلمه!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک در انواع مختلف، از ساده تا شکلاتی و در فر یا قابلمه!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید