طرز تهیه چیزبرگر خانگی خوشمزه
به گزارش تور کانادا، چیزبرگر خانگی یکی از پرطرفدارترین فست فودهای دنیا به شمار می آید که از ترکیب گوشت چرخ کرده و ادویه های خاصی درست می شود. در چیزبرگر خانگی، یک لایه گوشت ضخیم همراه با پنیر و سبزیجات، لای نان همبرگر قرار می گیرد و با سس مخصوصی سرو می شود.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - چیزبرگر خانگی نوعی ساندویچ محبوب در آمریکاست که از نظر ظاهری شبیه همبرگر خانگی است، ولی با آن تفاوت های جزئی دارد. تفاوت این دو در ترکیب برخی از ادویه هایی است که با گوشت چرخ کرده مخلوط می شوند، اما روش طبخ یکی است. چیزبرگر را در گریل، در تابه یا در فر درست می کنند و اغلب به عنوان فست فود به فروش می رسانند. چیزبرگر را می توانید با استفاده از گوشت باکیفیت و تازه به راحتی در خانه تهیه کنید و بدین ترتیب از صحت و سلامت آن مطمئن باشید. برای آشنایی با طرز تهیه چیزبرگر خانگی خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه چیزبرگر خانگی خوشمزه
مواد لازم | |
گوشت چرخ کرده | 453 گرم |
پیاز کوچک | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
جعفری تازه ساطوری شده (اختکمک) | 1 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
خردل (اختکمک) | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سس کچاپ (اختکمک) | به میزان لازم |
نان همبرگر | 6 عدد |
پنیر پیتزا | 6 ورق |
دستور تهیه:
- ابتدا گوشت چیزبرگر را آماده کنید. چیزبرگر خانگی اصل با گوشت گوساله درست می شود، ولی برای اینکه چیزبرگر طعم و مزه بهتری داشته باشد می توانید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند با 15 درصد چربی استفاده کنید. کم بودن چربی گوشت باعث خشک شدن چیزبرگر می شود، بنابراین برای افزایش کیفیت این غذا از گوشت پر چرب یا کم چرب استفاده نکنید. گوشت با 15 درصد چربی مناسب ترین گوشت برای این غذاست. بهتر است از گوشت تازه برای تهیه چیزبرگر استفاده کرده و گوشت را دو بار چرخ کنید.
- گوشت چرخ کرده را در کاسه بریزید.
- پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را له کنید. جعفری را خیلی ریز خرد کنید. پیاز، سیر، جعفری، نمک، فلفل و سس کچاپ را به گوشت اضافه کنید.
- تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و زرده و سفیده آن را جدا کنید. سپس زرده تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید.
- مواد را هم بزنید. برای اینکه کاملا یکدست شوند از دست خود کمک گرفته و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- مایه گوشتی را به 6 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با دست خود به شکل یک توپ گرد درآورید.
- سپس توپ های گوشتی را با دست خود فشار دهید تا پهن شوند و ضخامت آن ها به 1.27 سانتی متر برسد. سپس مرکز هر کدام از همبرگر ها را با انگشت شصت کمی بفشارید تا نسبت به کناره ها کمی گود شود.
- برگر ها را در بشقابی بچینید و روی آن ها را سلفون بکشید. سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. سرد شدن گوشت، باعث بهتر پخته شدن آن می شود.
- روش پخت برگر ها را انتخاب کنید. برگر ها را می توانید به روش گریل کردن، سرخ کردن در تابه یا پختن در فر آماده کنید. روش مورد استفاده به ابزار در دسترس برای شما بستگی دارد. در هر صورت قبل از اقدام به پختن برگرها، سطح آن ها را با مقداری روغن مایع یا کره ذوب شده چرب کنید.
- برای گریل کردن برگرها، بالاترین سطح گریل را روشن کنید. سینی گریل را با فویل بپوشانید، برگر ها را در سینی بچینید و هر طرف آن ها را به مدت 7-6 دقیقه یا تا زمانی که کاملا بپزند، گریل کنید.
- برای پختن برگر ها در تابه، روغن یا کره را در تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و برگر ها را در آن قرار دهید. فرصت دهید تا برگر ها روی حرارت ملایم مغزپخت شوند و دو طرف آن ها طلایی شود.
- برای پختن برگر ها در فر، آن ها را به مدت 30-15 دقیقه در فر گرم شده روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزند.
- حدود 6-5 دقیقه قبل از اتمام پخت برگرها، ورقه های پنیر پیتزا را روی آن ها قرار دهید تا با حرارت گوشت ذوب شوند. پس از 5 دقیقه برگر ها آماده هستند. نان همبرگر را به دو نیمه تقسیم کنید، و چیزبرگر را روی آن قرار دهید.
- در لایه های بعدی به ترتیب گوجه فرنگی حلقه شده، کاهو و پیاز حلقه شده قرار دهید و روی آن را با نیمه دیگر نان بپوشانید.
طرز تهیه سس مخصوص چیزبرگر
مواد لازم | |
پوست لیمو ترش رنده شده | 1 قاشق چایخوری |
خیار شور کوچک | 1 عدد |
خامه غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- پوست لیمو ترش را با رنده خیلی ریز رنده کنید.
- خیار شور را خیلی ریز رنده کنید.
- سس مایونز را در کاسه ای ریخته و هم بزنید تا از هم باز شود.
- خامه را به سس مایونز اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوندف سپس پوست لیمو و خیار شور رنده شده را به آن اضافه کنید.
- مخلوط فوق را هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
- چیزبرگر را به صورت گرم و همراه با سس مخصوص میل کنید.