نقشه راه توسعه چهارمحال و بختیاری تدوین شود
به گزارش تور کانادا، نقشه راه توسعه چهارمحال و بختیاری برمبنای مطالعات آمایش سرزمین استان تدوین و طرح ها و پروژه های سرمایه پذیر شناسایی و معرفی شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این مطلب در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری که با حضور مدیرعامل بانک رفاه کارگران برگزار گشت، گفت: با تشکیل کارگروه مشترک اتاق بازرگانی، استانداری و نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح های توسعه ای و سرمایه پذیر استان چهارمحال و بختیاری، برمبنای مطالعات آمایش استان شناسایی و به سرمایه گذاران بالقوه ارائه شود.
حجت میرزایی افزود: این اقدام باید کمتر از 2 ماه دیگر انجام شود و بر اساس آن طرح های توسعه محور که متناسب با نیازها و ظرفیت های استان است شناسایی و با جذب سرمایه گذاران بخش عمومی و خصوصی به مرحله اجرا گذاشته شود.
وی ادامه داد: آمایش مناسبی در خصوص طرح های اقتصادی این استان در سال های گذشته شکل نگرفته و امروز می بینیم برخی شهرک های صنعتی به گورستان طرح های نیمه تمام تبدیل شده است.
میرزایی با تاکید بر بازارسنجی فعالیت های اقتصادی و ضرورت توجه به اهلیت و مقیاس فعالیت شرح داد: ابتدا باید بازارسنجی و سپس فراوری انجام شود و به دنبال راه اندازی طرح هایی بود که توجیه اقتصادی داشته باشند.
وی حضور بنگاه های بزرگ کارآفرین و صاحبان برندهای معتبر ملی برای سرمایه گذاری در مقیاس بزرگ را به عنوان جایگزین پروژه های کوچک مقیاس یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای شکل گیری توسعه صنعتی و کاهش بیکاری معرفی کرد.
معاون امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از تکمیل نبودن چرخه فراوری برخی محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری، گفت: انگور، بادام، ماهی و حبوبات از جمله محصولات کشاورزی این استان به شمار می رود که هنوز برای فراوری و ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی آن اقدامی نشده و همین موضوع بر چالش بیکاری این استان اضافه نموده است.
میرزایی با بیان اینکه هنوز چشم اندازی روشن و شفافی در خصوص فرایند توسعه یافتگی این استان ترسیم نشده است، افزود: این موضوع نیازمند حساسیت و مطالبه گری بیشتری است.
وی با بیان اینکه رغبتی برای جذب سرمایه گذار در چهارمحال و بختیاری مشاهده نمی شود، شرح داد: در کنار این موضوع عادی شدن نرخ بالای بیکاری سبب شده تا اقدام موثر و تحول آفرین برای رونق اشتغال این استان شکل نگیرد که برای رفع محرومیت استان باید این رویه تغییر کند.
منبع: خبرگزاری آریا