طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی مهیج

به گزارش تور کانادا، ژله قهوه و شیر عسلی یکی از انواع ژله می باشد که شامل قهوه و شیر عسل و ژلاتین است که به دلیل حضور قهوه و شیر عسل در کنار هم، طعم متفاوتی دارد.

طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی مهیج

شیر عسلی در دنیا با دو نام condensed milk و sweetened condensed milk شناخته می شود. شیر عسلی همون شیر معمولی است که مقدار زیادی از آبش تبخیر شده و به دلیل وجود شکر بسیار غلیظ است و معمولا یک قوطی شیر عسلی تا چند سال بدون نیاز به یخچال (در صورت باز نشدن) عمر می کند. این محصول خوشمزه مصرف بسیار زیادی در شیرینی پزی دارد. شیر عسلی را می توان از فروشگاه ها تهیه نمود ولی به دلیل مواد افزودنی در اینجا لازم می دانیم که علاوه بر طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی ، طرز تهیه شیر عسلی را نیز برای شما دوستان عزیز آموزش دهیم. همانطور که شما عزیزان می دانید شما می توانید ژله شیر عسلی را نیز، تهیه فرمایید و از آن لذت ببرید ولی ژله ای که در اینجا برای شما آورده می شود، ترکیب قهوه و شیر عسلی است که طعمی بسیار مهیج برای شما خواهد داشت.

در اینجا ابتدا طرز تهیه ژله را برای شما بیان می کنیم و در ادامه (برای کسانی که تمایل دارند شیر عسلی را خود در منزل تهیه نمایند) به طرز تهیه شیر عسلی می پردازیم:

ژله قهوه و شیر عسلی

مواد لازم جهت تهیه ژله قهوه و شیر عسلی

آب سرد نصف پیمانه
پودر ژلاتین 20 گرم (2 قاشق غذاخوری)
قهوه دم کشیده غلیظ 2 پیمانه
شیر عسلی 1 بسته

طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی

  1. را در آب سرد ریخته و به مدت 5 تا 10 دقیقه روی بخار آب بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
  2. قهوه را درون آب ریخته و روی شعله ملایم گذاشته تا روغن اندازد.
  3. پودر ژلاتین مخلوط با آب را به قهوه داغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا حل شود.
  4. سپس شیر عسلی را به مواد خود اضافه کنید.
  5. در انتها مواد را داخل قالب ریخته و در یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار دهید تا به خوبی سفت شود.
  6. می توانید از قالب مستطیلی استفاده کرده و بعد از بستن به صورت مکعب های هم اندازه برش بزنید.

نکات

  • نباید قهوه جوش بخورد.
  • می توانید این ژله را به صورت ترکیبی درست کنید به این صورت که در ابتدا ژله شیر عسلی را با ترکیبی از وانیل درست کنید و در یخجال بگذارید تا سفت شود و نیمی از مواد باقی مانده از شیر عسلی و پودر ژلاتین را با قهوه مخلوط کنید و بر روی ژله اول که کاملا سفت شده ریخته و درون یخچال فرصت دهید تا کاملا سفت شود.
  • همچنین می توانید به جای قهوه از نسکافه یا از هر دو قهوه و نسکافه نیز استفاده نمایید.

ژله قهوه و شیر عسلی

در زیر به طرز تهیه شیر عسلی در منزل می پردازیم:

شیر عسلی

مواد لازم جهت تهیه شیر عسلی

شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
کره 25 گرم

طرز تهیه شیر عسلی

  1. در ابتدا در ظرف بزرگ تابه ای شیر و شکر را ریخته و روی حرارت ملایمی قرار دهید و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود.
  2. هر 5 دقیقه یکبار به آن سر بزنید و به خوبی آن را هم بزنید.
  3. پس از 15 دقیقه کره را به آن اضافه نمایید تا حل شود. پس از 15 دقیقه شیر عسلی شما آماده است.

نکات

  • بایستی ظرف تابه ای که انتخاب می کنید بسیار بزرگ باشد تا با حرارت ملایم شیر و شکر مخلوط شوند و به اصطلاح ظرف ته نگیرد و حرارت یکنواخت به همه شیر برسد.
  • اگر زیر شعله زیاد باشد ته می گیرد و با هم زدن مواد ته ظرف داخل مواد شده و رنگ کدری به شیر عسلی شما می دهد.
  • در انتها شیر عسلی یکنواخت و غلیظ با رنگ روشن خواهید داشت.

شیر عسلی خانگی

امیدواریم از ژله قهوه و شیر عسلی مهیج و همچنین شیر عسلی خانگی ما، لذت کافی را برده باشید و از طعم بی نظیر آن ها راضی و خوشحال باشید.

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی تور کانادا

منبع: ستاره
انتشار: 10 آذر 1399 بروزرسانی: 10 آذر 1399 گردآورنده: tour-canada.ir شناسه مطلب: 796

به "طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی مهیج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ژله قهوه و شیر عسلی مهیج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید